El projecte actual de l’Atelier es basa en poder dotar a alumnat que ha participat en la nostra revista, d’un espai d’aprenentatge, de creació i d’oportunitats laborals, on fomentar a més el valor de l’intercanvi entre artistes i la riquesa d’aprendre uns dels altres, en un espai físic per estudiar i dibuixar en condicions adients.

A més de cedir un espai físic, volem també oferir una programació de formació i activitats culturals, amb la participació de professionals del sector, per a impartir tallers , xerrades i ponències segons els interessos que tingui el grup. El focus és donar resposta a totes les qüestions, dubtes i desconeixements que afloren quan una persona acaba els seus estudis i ha de fer la transició al món laboral. En la majoria de casos, no se sap per on ni com començar, i és per això que l’Atelier serà un espai d’orientació, gràcies als professionals experts en cada matèria que es contactin, i amb la col·laboració del punt de vista sindical d’Acció Jove. 

Atelier-generatelier2022

A banda d’aquest espai de creació i formatiu, el projecte de l’Atelier de CCOOMICS està realitzant i publicarà material divulgatiu d’interés del sector, com poden ser guies d’assessorament laboral, economia social, o pautes de comunicació.